Search here:
Activiteiten

 

Onderstaande prijzen zijn excl. scooter/ e-chopper a 25,- p.p.

Suppen

Suppen! Hoe tof is dat! De perfecte combinatie van actie en ontspanning. Deze watersport is geschikt voor zowel jong als oud. Met handige tips is het voor iedereen mogelijk om balans te vinden op je sup-board.  Durf jij het aan?!

Tijdsduur 1 uur

Prijs:€ 12,50 p.p. (incl. sup materiaal)

Extra uur bijboeken; € 10,- per uur

zwemdiploma / ervaring verplicht. Kinderen altijd onder begeleiding van een volwassen persoon.

Bowlen

Bij Bowling ‘de Zwaluw’ na je tour of na de maaltijd gezellig even balletjes gooien? Let’s Go Bowl! De sfeervolle bowlingbaan staat niet alleen garant voor speelplezier op hoog niveau, maar is ook nog eens voorzien van een schitterend eigentijds interieur. Sfeervolle zitjes en een open haard zet de toon. Niet alleen bij de banen, maar ook in het bargedeelte is het aangenaam vertoeven.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: € 4,50  p.p.

Forelvissen

Vissen?! Kom naar de Markplas. Probeer om deze avontuurlijke vissen (forel, steur, meerval, karper of snoek) aan de haak te slaan. Het is heerlijke vertoeven op de steigers aan de Markplas. Voor of na het vissen geniet je van een heerlijk broodje forel, sate of hamburger inclusief één drankje op het terras aan het water.

Tijdsduur vissen: 2 uur

Prijs: € 35,- p.p.

Historische puzzelroute

Ga op avontuur en ontdek de historie van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Deze puzzelroute leidt je langs de mooiste plekjes in de Betuwe en langs de Grebbelinie op de Utrechtse Heuvelrug.
Tijdsduur: keuze uit een route van 2 uur en een route van 3 uur
Prijs; € 5,- p.p.

Beauty on Tour

Voordat jullie op pad gaan een heerlijke beauty behandeling door een ervaren schoonheidsspecialiste/ visagiste? Je gezicht wordt gereinigd en krijgt een korte beauty behandeling / make-up zodat je tip top en als echte beauty’s on tour gaan!
Jullie krijgen om de beurt een korte behandeling. Ondertussen kunnen jullie genieten van een sweet-table met diverse zoete lekkernijen en een lekker kopje thee.

Tijdsduur ca. 1,5 uur (afhankelijk van het aantal personen)

Prijs: 27,50 p.p.

Relax on Tour

Voordat jullie op pad gaan een heerlijke relaxte stoelmassage door een ervaren masseuse.  Je spieren worden weer even helemaal soepel gemaakt zodat je super relaxt op pad kunt en heerlijk kan (na)genieten van deze heerlijke massage
Om de beurt krijgen jullie een korte stoelmassage en  staat er sweet-table met diverse zoete lekkernijen en kunnen jullie genieten van een lekker kopje thee.

Tijdsduur ca. 1,5 uur (afhankelijk van het aantal personen)

Prijs: 27,50 p.p.

Kasteeltour

Kasteel Doorwerth is prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. Laat je rondleiden in dit 13de-eeuws kasteel en prachtige landgoed in Doorwerth.  Tevens kunt u ook een bezoek brengen aan de drie musea’s die zich hier bevinden. In Kasteelcafe de Zalmen geniet u van een lekkere kop koffie/thee met een heerlijk vers gebakje.

tijdsduur: 2,5 uur

Prijs: 32,50 p.p.

Kook workshop

Het ideale recept om gezellig in ontspannen sfeer samen te koken en te eten. Een kookworkshop op een unieke locatie die je in aanraking laat komen met de meest (h)eerlijke producten die voornamelijk Italiaans en mediteraanse getint zijn. Leer koken als een chef en laat je kookkunsten zien!

Tijdsduur: 3,5 uur

Prijs: 65,- p.p.

Te reserveren vanaf 10 personen.

Escaperoom

Ga de strijd aan om binnen een uur uit een van de escape rooms te ontsnappen.
Houden jullie de zenuwen in bedwang om alle puzzels en uitdagingen op te lossen terwijl de tijd langzaamaan weg tikt?
Bewijs dat jullie deze uitdaging aankunnen!

Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs 25,- p.p.

Boerengolf

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 7.50 p.p.

Business Tour

Voorafgaand aan een  heerlijk tour door de Betuwe met je team, personeel of zakenrelatie’s vergaderen in één van de prachtige vergadersalons bij Molen de Zwaluw.  Is dat geen uitstekend idee?  De luxe ingerichte vergadersalons zijn van alle gemakken voorzien, met een panoramisch uitzicht over de Uiterwaarde en de Grebbelinie. Bij ontvangst koffie/thee met luxe koek, onbeperkt tafelwater, en een uitgebreide lunch voor of na het vergaderen. Beschikbaar van 5 t/m 300 personen.

Tijdsduur: 4 uur (incl. lunch)

Prijs: € 25 p.p.