Search here:
Activiteiten

 

Onderstaande prijzen zijn excl. scooter/ e-chopper a 25,- p.p.

Kanoën

Een kano huren en kanovaren op de Markplas. Een heerlijke belevenis vanaf het water in de prachtige natuur van de Betuwe. 

Prijzen kanoverhuur

Geschikt voor 4 personen

1 uur € 9.50 per kano

2 uur € 15.00 per kano

3 uur € 20.00 per kano

Suppen

Suppen! Hoe tof is dat! De perfecte combinatie van actie en ontspanning. Deze watersport is geschikt voor zowel jong als oud. Met handige tips is het voor iedereen mogelijk om balans te vinden op je sup-board.  Durf jij het aan?!

Tijdsduur 1 uur

Prijs:€ 7.50 p.p. (incl. sup materiaal) SUMMERDEAL

Extra uur bijboeken; € 10,- per uur

zwemdiploma / ervaring verplicht. Kinderen altijd onder begeleiding van een volwassen persoon.

Alpacawandeling

Altijd al eens willen wandelen met alpaca’s? Deze knuffelige viervoeters zijn de beste vriend van menigeen. Kom een mooie wandeling maken met onze lieve alpaca’s, en wie weet staat je nog een dikke knuffel te wachten.

Tijdsduur ca. 1,5 uur 

Prijs: 25,- pp

Kinderen 10,- pp (alleen onder begeleiding van volwassenen)

Boerengolf

Een super leuke activiteit die je speelt met een groep. Boerengolf spelen we bij Molen de Zwaluw in het weiland bij de koeien. Twee teams gaan de strijd tegen elkaar aan,  welk team met de minste slagen de bal in de holes heeft geslagen met de klomp heeft gewonnen!!

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 7.50 p.p.

VIS ARRANGEMENT

Vissen? Kom naar de Markplas. Probeer om deze avontuurlijke vissen (forel, steur, meerval, karper of snoek) aan de haak te slaan. Het is heerlijke vertoeven op de steigers aan de Markplas. Voor of na het vissen geniet je van een heerlijk broodje forel, bourgondische kroket of hamburger inclusief één drankje op het terras aan het water.

Tijdsduur vissen: 2 uur

Prijs: € 25,- p.p.

WILDVISSEN catch & release

Ga voor het wildvissen! in de vijver zwemmen verschillende grote en sterke vissoorten zoals meerval, steur, zeelt en karpers. Ga jij de uitdaging aan?
Geniet tijdens het vissen van de prachtige natuur en rust. Zin in een drankje of een hapje tijdens het vissen? Aan de vijver is een gezellige bistro gelegen!
Catch en release vissen

Tijdsduur 2 uur € 7.50

Tijdsduur 4 € 12.50

Hele dag € 20.00

Hengel: € 5.00 (alleen te gebruiken door de visser zelf)

FORELVISSEN put & take

Een dagje forelvissen is een prachtige belevenis. Kom vissen in onze mooie forelvijver omgeven door de prachtige natuur. In de vijver zitten voornamelijk (zalm)forellen. Er bevinden zich  ook vele andere vissoorten zoals snoek, zeebaars, zeelt, karpers enz.

Aan de vijver bevind zich een gezellige bistro met terras aan het water. Overnachten is ook mogelijk. Kijk voor meer info op www.demarkplas.nl

Forelvissen put & take

2 uur forelvissen € 9.00

4 uur forelvissen € 15.00

Hele dag € 25.00

Hengel huren € 5.00 (alleen te gebruiken door de visser zelf)

kinderen tot 12 jaar onder begeleiding 30% korting

Bowlen

Bij Bowling ‘de Zwaluw’ na je tour of na de maaltijd gezellig even balletjes gooien? Let’s Go Bowl! De sfeervolle bowlingbaan staat niet alleen garant voor speelplezier op hoog niveau, maar is ook nog eens voorzien van een schitterend eigentijds interieur. Sfeervolle zitjes en een open haard zet de toon. Niet alleen bij de banen, maar ook in het bargedeelte is het aangenaam vertoeven.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: € 4,50  p.p.