Search here:

Alpaca Wandelingen

Altijd al eens willen wandelen met alpaca’s? Deze knuffelige viervoeters zijn de beste vriend van menigeen. Kom een mooie wandeling maken met onze lieve alpaca’s en wie weet staat je nog een dikke knuffel te wachten! Jullie krijgen 1 alpaca per 2-3 personen.

ALPACAWANDELING

Je kunt de wandeling uitbreiden met een heerlijke lunch of high tea in de Bistro.

Tijdsduur ca. 1,5 uur 
Prijs vanaf: 18,50 p.p.
Kinderen 12,- p.p. (alleen onder begeleiding van volwassenen)

ALPACAWANDELING PIZZA PROEVERIJ

Maak een wandeling met de leuke alpaca’s en geniet voor/achteraf van een heerlijke pizza proeverij in de Bistro of op het terras aan het water.

Bij de pizza proeverij krijgt je twee rondes pizza’s. Per ronde krijg je twee verschillende smaken daarna sluit je af met een heerlijk toetje. We bieden ook een kinder proeverij aan met één ronde pizza en als toetje een ijsje.

Tijdsduur ca. 2-2.5 uur
Prijs: € 38.95 p.p.
Prijs kinderen: € 18.95 p.p. (alleen onder begeleiding van volwassenen)

ALPACAWANDELING HIGH-TEA

Maak een wandeling met de leuke alpaca’s en geniet voor/achteraf van een heerlijke 3-gangen high-tea (hartige ronde, zoete ronde en een frisse smoothie) in de Bistro of op het terras aan het water.

Vanaf 4 personen
Tijdsduur ca. 2-2.5 uur
Prijs: € 39.95 p.p.

ALPACAWANDELING DRANKJE EN LEKKERNIJ

Maak een wandeling met de leuke alpaca’s en geniet voor/achteraf van een drankje en een zoete lekkernij in de Bistro of op het terras aan het water.

Tijdsduur ca. 2 uur
Prijs: € 22.50 p.p.

PICKNICK TUSSEN DE ALPACA’S

Gezellig picknicken tussen alpaca’s dat kan op de Markplas!

Neem plaats in de picknickweide en geniet van een heerlijke lunch tussen de alpaca’s en verwen ze met de brokjes die je erbij krijgt.

Tijdsduur ca. 1 uur
Prijs: € 21.95 p.p.

PIZZA PROEVERIJ TUSSEN DE ALPACA’S

Kom genieten van een heerlijke pizza proeverij tussen de alpaca’s!

Bij de pizza proeverij tussen de alpaca’s krijgt je twee rondes pizza’s. Per ronde krijg je twee verschillende smaken daarna sluit je af met een heerlijk toetje. We bieden ook een kinder proeverij aan met één ronde pizza en als toetje een waterijsje.

Tijdsduur ca. 1-1.5 uur
Prijs: € 28.95 p.p.
Kinderen € 12.95 p.p. (alleen onder begeleiding van volwassenen)

ALPACAWANDELING KINDERFEESTJE

Een kinderfeestje geven dat kan op de Markplas! Een leuke wandeling met de alpaca’s en met wat lekkers voor/achteraf. Er is keuze uit drie verschillende arrangementen.

Dit arrangement bestaat uit een leuke wandeling (ca. 45min.) met onze schattige alpaca’s met voor/achteraf limomade met een donut.

Prijs: € 7.95 p.p.

Bij aankomst krijgen de kinderen limonade en een donut. Vervolgens een wandeling van ongeveer 45 min. Na de wandeling een frietje met een snack (keuze uit frikandel, kroket, kaassoufflé of kip nuggets) en limonade.

Prijs: 12.95 p.p.

Bij aankomst krijgen de kinderen limonade en een donut. Vervolgens een wandeling van ongeveer 45 min. Na de wandeling een frietje met een snack (keuze uit frikandel, kroket, kaassoufflé of kip nuggets) en limonade. Bij vertrek krijgen de kinderen een zakje snoep of een ijsje.

Prijs: € 14.95 p.p.
Dit arrangement is o.b.v. volwassenen
Minimaal 6 kinderen t/m 12 jaar

ALPACA GROEPSWANDELING

Je kunt de wandeling uitbreiden met een heerlijke lunch of high tea in de Bistro.

Vanaf 10 personen te reserveren (3 alpaca’s per 10 personen)
Prijs: € 9.50 p.p.