Search here:

Groepsactiviteiten

Reserveren op aanvraag

via e-mailadres  info@betuweuitje.nl

Boeren-Alpacagolf

Of je nu op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin, een teambuildingsactiviteit met collega’s of gewoon een unieke manier om te genieten van de buitenlucht. Kom dan naar Recreatiepark de Markplas voor een fantastische ervaring. Het doel van het spel is eenvoudig: navigeer de bal door het parcours heen in zo min mogelijk slagen. Dit doe je tussen onze geutige viervoeters, wat zorgt voor een verrassende en gezellige sfeer. Kom langs en beleef het plezier van boerengolf, tussen onze leukste alpaca’s.

Prijs: €7.50 p.p.

Vanaf 10 personen

Tijdsduur: 1 uur

Kleiduifschieten

Op zoek naar een bedrijfsuitje of gezellige familiedag? Geniet van een leuke, maar ook duurzame activiteit: het laserkleiduifschieten. Bij het laserkleiduifschieten schiet je met een omgebouwd jachtgeweer op de kleiduiven die door de lanceerapparaten in de lucht geslingerd worden. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren expert.

Leeftijd: 16+

Tijdsduur: 1-1.5 uur

Zeskamp

Het zeskamp is een energiek en uitdagend groepsuitje waarbij teams het tegen elkaar opnemen in zes verschillende spellen. Denk aan fanatieke opdrachten, teamwork en gezelligheid.