Search here:
Arrangementen

 

Hoe ziet jullie perfecte dagje uit met je team, familie of vrieden eruit? Combineer een maak een keuze uit onderstaande optie’s en de activiteiten die Betuwe Uitje aanbiedt. Stel zelf een leuk arrangement samen naar eigen wens. De prijzen zijn excl. tuk tuk / e- chopper / retroscooter tour a € 25,- p.p.

Koffie momentje

Bij aankomst ontvangen worden met een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakt appelgebak van Molen de Zwaluw.
Even heerlijk genieten en bijpraten voordat jullie aan je mooie tourtocht beginnen.

Tijdsduur: 30 min.

Prijs: 5,- p.p.

koffie appelgebak
short tea lekkernij

Short Tea

Bij aankomst bij Molen de Zwaluw ontvangen worden met een heerlijk kopje koffie of thee met diverse zoete lekkernijen geserveerd op een etagere. Even heerlijk genieten en bijpraten voordat jullie aan je mooie tourtocht beginnen.

Tijdsduur: 45 min.

Prijs: 7,50 p.p.

High Tea

Voor of na je tourtocht bij Molen ‘de Zwaluw’  genieten met je vriedinnen, familie of collega’s van een heerlijk uitgebreide High Tea met hartige en zoete lekkernijen. En als afsluiter een frisse smoothie van vers fruit met een bolletje sortbetijs.

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: 22,95  p.p.

High Tea
luxe lunch

Luxe Lunch

Voorafgaand aan je tour of bij terugkomst heerlijk genieten van een Uitgebreide Lunch bij Molen de Zwaluw, incl koffie, thee of frisdrank.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 12,50 p.p.

Picknick

Heerlijk touren door de Betuwe of bossen. Halverwege de tour een tussenstop maken voor een gezellige picknick met elkaar. U krijgt van ons een goed gevulde picknickmand mee voor een heerlijke lunch onderweg. De mand is gevuld met diverse belegde broodjes (hartig en zoet), vers fruit, en fruitsap.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 13,50 p.p.

picknick arrangement
bbq

BBQ de Zwaluw

Na een gezellige tour bij Molen ‘de Zwaluw’ genieten op het BBQ terras van een heerlijke uitgebreide barbecue met diverse soorten vlees, salade’s, sausjes en brood.

Optioneel: chefs dessert en drankarrangement

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: 24,95 p.p.

Foodtruck BBQ

Een heerlijke BBQ bereid op een super gave BBQ Foodtruck bij Molen de Zwaluw. De Chef-kok staat voor jullie live-cooking de heerlijkste stukken vlees en vis te bakken op de Foodtruck BBQ.  Inclusief  salades, luxe broden, tapenade, kruidenboter en sausjes.

Optioneel: Foodtruck dessert en drankarrangement

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: 35,- p.p.

FOODTRUCK BBQ
PANNENKOEK

2 Gangen diner

Genieten van een heerlijk diner als jullie terugkomen van een heerlijk tour.

Keuze uit een ambachtelijke pannenkoek, satemenu of spare-ribmenu.

En ter afsluiting een heerlijk verrassingsdessert van de Chef.

Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs: 22,50 p.p.

Optioneel; soep vooraf € 4,50 p.p.

3 Gangen diner

Genieten van een heerlijk 3 gangen diner bij Molen de Zwaluw. Soep vooraf, Hoofdgerecht keuze uit 3 soorten vlees of vis, geserveerd met garnituur (groente, aardappels, saus). En een Chefs-dessert na.

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: 34,95 p.p.

diner
biefstuk

Luxe diner 

Genieten van een heerlijk 4 gangen diner ‘De Maalzolder’ bij Molen de Zwaluw. Voorgerecht proeverij, Tussengerecht een soep naar keuze. Hoofdgerecht keuze uit Biefstuk, kiprollade of zalmfilet geserveerd met saus, garnituur (groente, aardappels, rauwkost, saus). En een Chefs-seizoensdessert na.

Tijdsduur: 2, uur

Prijs: 43,95 p.p.

Chefs Dessert

Na je BBQ of Diner een heerlijk dessert na.

Dat gaat er bij de meeste nog wel in. De chefs bereiden voor jullie een heerlijk seizoensdessert om jullie dag goed af te sluiten.

Tijdsduur: 30 min.

Prijs: 6,50 p.p.

dessert molen de zwaluw
tent

BBQ Dessert

Een heerlijk gevarieerd dessert bereid op de BBQ Foodtruck door de Chef-kok. Alleen mogelijk i.c.m. het BBQ Foodtruck arrangement.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 9,95 p.p.

Drinks

Genieten van onbeperkt drankjes tijdens het diner of de BBQ. Hierbij zit inbegrepen frisdrank, bier en wijn. Excl. sterk alcoholisch / gedistilleerde drank.

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: € 15 p.p.

drankarrangement