Search here:
picknick
Verras en maak blij

Lunch tour kado

Een heerlijk uitje kado geven? In een mooi verpakte kadobox bezorgen wij jou kado en kan je iemand verrassen met een lekkere uitgebreide lunch bij Molen de Zwaluw en een heerlijk ontspannen scooter, e-chopper of tuk tuk tour door de Betuwe.

Tijdsduur: 3,5 uur (touren + lunch)

Prijs: 37,50 p.p.

kadobon
High Tea

High Tea tour kado

Heerlijk touren door de Betuwe of bossen. Halverwege de tour een tussenstop maken voor een gezellige picknick met elkaar. U krijgt een goed gevulde picknickmand mee voor een heerlijke lunch onderweg. De mand is gevuld met diverse belegde broodjes (hartig en zoet), vers fruit, fruitsap en een picknickkleed. 

Tijdsduur: 4 uur

Prijs: 47,95 p.p.

Cocktails & Bites tour kado

Wie zou jij graag verrassen? In een mooi verpakte kadobox bezorgen wij jou kado en kan jij je lieve vriendin, zus of college zeker verrassen! Een heerlijk ontspannen scooter, e-chopper of tuk tuk tour door de Betuwe en Utrechtse Heuvelrug. Onderweg een tussenstop bij Restaurant bij Blauw In Wageningen waar een heerlijke virgin cocktail en een luxe borrelplateau wordt geserveerd! Ook is er tijd om nog even de stad te ontdekken of te shoppen.

Tijdsduur: 5 uur

Prijs: 47,50 p.p.

kadobon
borrelmand

Picknick tour kado

Zoek jij een origineel kado? Verras diegene dan met een mooie kadobox van Betuwe Uitje! Een kadobon voor een heerlijk tour door de Betuwe of bossen. Halverwege de tour een tussenstop voor een gezellige picknick. Een goed gevulde picknickmand zit erbij voor een heerlijke lunch onderweg. De mand is gevuld met diverse belegde broodjes (hartig en zoet), vers fruit, fruitsap en een picknickkleed.

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: 43,50 p.p.

Betuwe uitje kado

Een compleet verzorgd uitje kado geven? Dan is het Betuwe Uitje zeker de moeite waard om iemand mee te verrassen!
Een uitje in een mooi verpakte kadobox. Met als inhoud een tegoedbon voor het volgende uitje: Ontvangst bij Molen de Zwaluw met koffie/thee en lekkernij, 2 uur touren op een scooter, e-chopper of tuk tuk. Bij terugkomst een diner en ter afsluiting een uur bowlen. Dit uitje is te reserveren vanaf 4 personen.

Tijdsduur: 5,5 uur

Prijs: 57,-  p.p.

kadobon

Scooter tour kado

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: 25,- p.p.

E-Chopper tour kado

 

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: 25,- p.p.

kadobon
tuk tuk

Tuk Tuk Tour kado

Tijdsduur: 2 uur

Prijs:  25,- p.p.

Te reserveren vanaf 4 personen