Search here:

Huurprijzen

Home > Huurprijzen

RETROSCOOTER 

prijs per persoon (excl. brandstof)

Periode van 2 uur  €25,00
 Periode van 3 uur  €30,00
 Periode van 4 uur  €35,00
 Periode van 8 uur  €55,00
 Periode van 24 uur   €65,00
 Weekend (za 9:00 tot ma 9:00)   op aanvraag
 Midweek   op aanvraag

 

E-CHOPPER

prijs per persoon

Periode van 2 uur  €30,00
 Periode van 3 uur  €35,00
 Periode van 4 uur  €40,00
 Periode van 8 uur (tussendoor opladen)  €60,00
 Periode van 24 uur (tussendoor opladen)  €75,00
 Weekend (za 9:00 tot ma 9:00)   op aanvraag
 Midweek  op aanvraag

Bovenstaande prijzen zijn incl. WA verzekering, dit houdt in dat schade aan derden vergoed wordt d.m.v. een eigen risico en schade aan de scooter voor rekening van de huurder is.

Ook is het mogelijk om de voertuigen op locatie te laten bezorgen. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of wilt u een evenement organiseren, dan brengen wij van BETUWE UITJE de voertuigen op locatie!
Dit is ook te realiseren voor particulieren denk hier bijvoorbeeld aan een familie uitje, verjaardag, bruiloft of een receptie. Prijs op aanvraag.

 

RETROSCOOTER

De losse scooterverhuur is excl. brandstof. U kunt ervoor kiezen om de scooter zelf af te tanken of u kunt dit afkopen voor € 10, per scooter. De retro scooters zijn geschikt voor 2 personen, wilt u gebruik maken van deze optie dan rekenen we hiervoor een extra toeslag van € 15,- per bijrijder per scooter, Voor kinderen van 4-12 jaar is de bijrijderstoeslag €7,50 per kind.

Om een scooter te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat.

E-CHOPPER

De electrische E-choppers zijn geschikt voor 1 persoon per voertuig. Om een e-chopper te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat.

Voor onze voorwaarden van de losse scooter, e-chopper verhuur kunt u hier klikken.