Search here:

Huurprijzen

Home > Huurprijzen

RETROSCOOTER – E-CHOPPER –  TUK TUK  

prijs per persoon

Periode van 2 uur  €25,00
 Periode van 3 uur  €30,00
 Periode van 4 uur  €35,00
 Periode van 8 uur  €55,00
 Periode van 24 uur scooter/e-chopper  €65,00
 Weekend (za 9:00 tot ma 9:00) scooter / e-chopper  €85,00
 Midweek scooter / e-chopper  €145,00

Bovenstaande prijzen zijn incl. WA verzekering, dit houdt in dat schade aan derden vergoed wordt d.m.v. een eigen risico en schade aan de scooter voor rekening van de huurder is.

Ook is het mogelijk om de voertuigen op locatie te laten bezorgen. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of wilt u een evenement organiseren, dan brengen wij van BETUWE UITJE de voertuigen op locatie!
Dit is ook te realiseren voor particulieren denk hier bijvoorbeeld aan een familie uitje, verjaardag, bruiloft of een receptie. Prijs op aanvraag.

LIMO TUK TUK

De Tuk Tuk is geschikt voor 7 personen per tuk. De bovengenoemde prijzen zijn op basis vanaf 4 volwassen personen. Onder de 4 personen prijs op aanvraag.

Wij beschikken over 2 electrische limo  tuk tuks. Op aanvraag kunnen er meerdere tuk tuks bij gehuurd worden. Echter is het ook erg leuk om de tuk tuk tour te combineren met retroscooters en/of E-choppers zodat men zelf de keuze kan maken uit een voertuig. Hierbij kunt u dezelfde route doen, en qua snelheid van de voertuigen is dit ook gelijk.

Om een tuk tuk te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 18 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs.

RETROSCOOTER

De losse scooterverhuur is excl. brandstof. U kunt ervoor kiezen om de scooter zelf af te tanken of u kunt dit afkopen voor €7,50 per scooter. De retro scooters zijn geschikt voor 2 personen, wilt u gebruik maken van deze optie dan rekenen we hiervoor een extra toeslag van € 15,- per bijrijder per scooter, Voor kinderen van 4-12 jaar is de bijrijderstoeslag €7,50 per kind.

Om een scooter te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat.

E-CHOPPER

De electrische E-choppers zijn geschikt voor 1 persoon per voertuig. Om een e-chopper te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat.

Voor onze voorwaarden van de losse scooter, e-chopper en tuk tuk verhuur kunt u hier klikken.