Search here:
Kinderfeestje vieren

Alpaca all-in feestje

Bij aankomst frisdrank met een donut.  Daarna een alpca meet & feed met de grappige guitige viervoeters. Vervolgens ga je met je vriendinnen een leuke dromenvanger maken. En sluiten we het feestje af met een lekkere menubox gevuld met frietjes, een snack, ranja, een kinderverrassing en na het eten nog een lekker waterijsje.

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: 17.95

Pizza party all-in

Bij aankomst ranja met een donut.  Vervolgens ga je met je vriendjes / vriendinnen op avontuur en maak je spannende speurtocht over de Markplas. We sluiten het feestje af met een lekker pizza. De mag je zelf opmaken en bakken, Voor ieder kind en kinderverrassing en na het eten nog een lekker waterijsje.

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: 16.95

Pizza Party

 

Bak zelf de lekkerste pizza met de ingredienten die jij lekker vindt! Je mag helemaal zelf weten waar jij je pizzabodem mee versierd. Yumm dat wordt smullen.

incl ranja en een waterijsje.

Tijdsduur: 1 uur

Prijs: 8.95

Race thema feestje

Bij aankomst ranja met een donut. Vervolgens ga je met je vrienden een stoere racevlag maken. Let’s GO! Als jullie allemaail je eigen racevlag kan de westrijd beginnen, wie het eerste de finsch behaald. We sluiten het feestje af met een menubox gevuld met frietjes, een snack, ranja, een kinderverrassing en na het eten nog een lekker waterijsje.

Tijdsduur: 2,5 a 3 uur

Prijs: 15.95

Ridder thema feestje

Bij aankomst ranja met een donut. Vervolgens ga je met je vrienden een stoere zwaard maken en versieren.  Als jullie allemaail je eigen ridderzwaard hebben kan de westrijd beginnen, en kijken we welk team het sterkste is met de eeuwenoude sport touwtrekken.  We sluiten het feestje af met een menubox gevuld met frietjes, een snack, ranja, een kinderverrassing en na het eten nog een lekker waterijsje.

Tijdsduur: 2,5 a 3 uur

Prijs: 17.95